évibebi84 társkereső nő, 39 éves, Bács-Kiskun

A szerelem legjobb oldala
évibebi84

Több százezer férfi és nő keresi nálunk a párját. Miért ne lehetnél te is azok között, akik társra találnak nálunk? Regisztrálj ingyen és böngéssz fotókat a többi társkeresőről, írj üzenetet, küldj ajándékot, érezd jól magad egy nyitott társaságban!

Bemutatkozás

Szóval ami talán fontos lehet,nem alkalmi szex kapcsolatot keresek.Szeretnék végre én is boldog lenni egy férfi oldalán,aki megbecsül és szeret engem.A rosszból kijárt éppen elég,most már csak a jóra várok.Nem fogok senkivel kertelni,én megmondom mindenkinek a "frankot",nem szeretném majd a beszélgetéseknél a volt páromat fel hozni,de sajnos muszály mert gyereket várok tőlle.Az ok amiért elhagytam az elsősorban az volt,mert folyamatosan kékre zöldre vert,még terhesen is,és persze azért,mert megkérdeztem,miért lép félre,és miért pont most amikor gyereket várunk,miért nem tudta előbb megtenni.Mert ő gyereket akart,de felelősséget nem.
Furfangos az élet.
Én nem egy pót apát keresek,hanem egy megértő kedves oda adó társat,aki elfogad engem olyannak amilyen vagyok,és tudja a gyerekemet sajátként szeretni.

Alapadatok
39 éves, Oroszlán
heteroszexuális
Egyszerûen csak ismerkedem
Bács-Kiskun
Zöld
Szőke
70 kg
170 cm
átlagos

Független vagyok
Van gyermekem
Középiskola
Főállású munkaviszony

Ateista
Soha
Soha