venkuyon társkereső férfi, 44 éves, Fejér

A szerelem legjobb oldala
venkuyon

Több százezer férfi és nő keresi nálunk a párját. Miért ne lehetnél te is azok között, akik társra találnak nálunk? Regisztrálj ingyen és böngéssz fotókat a többi társkeresőről, írj üzenetet, küldj ajándékot, érezd jól magad egy nyitott társaságban!

Bemutatkozás

Ha kereklámpás mercire vágysz vagy csillogásra akkor nem én vagyok az embered,mert még nincs meg a jogsim és Rotschild sem vagyok.Viszont ha szereted a jó humoró nem beképzelt ,ragaszkodó tipust ,talán megérek egy próbát.
Bővebben:
-Hiszem azt hogy minden sikeres férfi mőgőtt egy sikeres nő áll.
-Tudom ha reggel egy olyan nő mellet ébredek akinek a puszta jelenléte elfeledtei az összes bánatomat már az egész napom be lessz aranyozva.
-Szeretnék az életembe valakit aki megért,támogat aki úgy irányitja az életem hogy azt higgyem én teszem(persze csak pozitiv irányba,kettönkért)aki tullépett már azon hogy "én" és az jár a fejébe "mi".
Ennyit figyelemfelkeltönek.
Ami a nök szerint pozitivumom ,jól táncolok(ördögien rázom a seggem),szeretek fözni(egy kicsit tudok is)imádok énekelni(állitolag tudok is)a beszélgetés hive vagyok nem a veszekedésé.
Ha kiváncsi vagy hogy lehet (az ha ez mind igaz) hogy még mindig egyedül vagyok .AKKOR IRJ ÉS HA LEHET KÜLDJ MAGADRÓL KÉPET. Aki szimpatikus lessz annak visszairok .Becs szó.
Még mielött azt hinnétek valami nyálgép vagyok,hát nem.Egyszerűen érzékeny a lelkem.
Úgy látom ma már nem buknak az érzékeny ,szeretni tudó emberekre.Talán ha azt irnám verem a nöket és képtelen vagyok hűséges lenni ,tőbben megtalálnának.Nem baj tanulságnak ez is megteszi.
Látom manapság nem divat az érzékenység.
Hát senkinek sem kellek?

Alapadatok
44 éves, Kos
férfi
heteroszexuális
Egyszerûen csak ismerkedem
Fejér
Barna
Barna
70 kg
184 cm
Sportos

Független vagyok
Nincs gyermekem
Középiskola
Egyéb munkaviszony

Keresztény
Alkalmanként
Mértékkel
Lehet róla szó