Lali183 társkereső férfi, 37 éves, Tiszafüred

A szerelem legjobb oldala
Lali183

Több százezer férfi és nő keresi nálunk a párját. Miért ne lehetnél te is azok között, akik társra találnak nálunk? Regisztrálj ingyen és böngéssz fotókat a többi társkeresőről, írj üzenetet, küldj ajándékot, érezd jól magad egy nyitott társaságban!

Bemutatkozás

"Magányos? Egyedül érzi magát? Hiányzik egy társ, aki segít a nehéz helyzetekben, aki felvidítja, aki gondoskodik Önről? Aki udvarias, szolid, figyelmes? Szüksége van valakire, akivel őszinte lehet, akiben megbízhat? Vagy csak kifogyott az elem a...de ezt hagyjuk.
Ha a fenti kérdésekre legalább háromra IGEN-el válaszolt, mindenképpen olvassa tovább levelünket, hogy megtudja, hogyan lehet orvosolni problémáit.
Biztos előfordult már Önnel, hogy barátja veszekedett, türelmetlen volt, esetleg szakított Önnel, netalán megcsalta Önt.
Örömmel értesítjük, hogy ez már a múlté. Ugyanis cégünk megalkotta az új, korszerű férfitípus modelljét, a LOVER 5000-et, azaz LALI-t.
Engedje meg, hogy néhány szóban bemutassam LALI főbb tulajdonságait és funkcióit.
LALI-t a kor igényének megfelelően elláttuk az önellátó, udvarias, sportos, vicces, kedves, segítőkész tulajdonságokkal.
Legfontosabb ún. szabadidő funkciói a sport (ezen belül foci, futás, kondi, kerékpározás, vitorlázás), kirándulás, utazás, színházba, moziba, koncertre járás. Ezenkívül van még egy kiemelkedően jól működő szabadidő funkciója, de ez maradjon meglepetés.
Az ún. hasznos funkciói közül a következőek kaptak kiváló minősítést: gépjárművezetés, bevásárlás, odafigyelés.
Vannak csak korlátozott, bizonyos időközönként aktiválódó funkciói, mint például sörözés, focimeccsnézés, .
Illetve a korábbi típusok hibáiból tanulva LALI fejlesztői letiltottak néhány káros funkciót, így a dohányzást, a túlzott alkohol- és kábítószer fogyasztást és ezzel párhuzamosan néhány kellemetlen tulajdonságtól is megszabadították LALI-t, így a beképzeltség, az önteltség és az önzőség.
Higgye el, LALI nem okoz csalódást Önnek! Rendelje meg minél hamarabb, nehogy lemaradjon erről a nagyszerű ajánlatról. Most minden megrendeléshez egy ajándék vacsorát adunk ajándékba!
Ha esetleg mégis bizonytalan maradt és nem tud még dönteni, rendelje meg LALI-t kipróbálásra és - amennyiben nem felel meg elvárásainak - 3 napon belül minden következmény nélkül visszaküldheti. A házhoz szállítás természetesen ingyenes.
Ha bármilyen kérdése, észrevétele van, kérjük, vegye fel velünk a kapcsolatot."

Alapadatok
37 éves, Bika
férfi
heteroszexuális
Keresem az Igazit
Tiszafüred, Magyarország
Kék
Barna
83 kg
178 cm
Sportos

Elváltam
Csak külön élő gyermekem van
Középiskola
Főállású munkaviszony

Keresztény
Soha
Ritkán
Lehet róla szó