ricsmond27 társkereső férfi, 31 éves, Kiskunfélegyháza

A szerelem legjobb oldala
ricsmond27

Több százezer férfi és nő keresi nálunk a párját. Miért ne lehetnél te is azok között, akik társra találnak nálunk? Regisztrálj ingyen és böngéssz fotókat a többi társkeresőről, írj üzenetet, küldj ajándékot, érezd jól magad egy nyitott társaságban!

Bemutatkozás

Üdv hölgyek!
Hát hol is kezdjem,richárdnak hívnak,kiskunfélegyházán lakom édes apámal,27 éves,170cm magas és 81kg vagyok.Óvodában dolgozom mint gondnok. Szeretnék valakire alapozni aki megbízható és megbecsül úgy ahogy én öt,akinek a belső a fontos  és nem a külső kinézet alapján ítélkezik s aki ide költözne hozzám, nem azonnal hanem amikor megérett a dolog az együtt élésre s a kapcsolat is.
27-37 év kor között ismerkedem,kiskunfélegyházátol max 130km ig.
Rólam:Nagyon fontos számomra az őszinteség,bizalom,hűség,megbecsülés, az egymásra számítás.Kiegyensúlyozott,rendszerető,vidám,kedves,humoros,segítőkész,emberszerető,romantikus,gondoskodó, hűséges,ragaszkodó,meg bízható,őszinte s szó kimondó férfi vagyok,tudok főzni s szeretek is.Szeretem a testi kontaktust (nem csak szex idejére) s csokolozni is.Alkoholt sosem fogyasztók,dohányzom.
Hobbim: a kerékpározás, olvasás,kertészkedés,esti séta.Ha hasonló a személyiséged,és beleférek az elképzeléseidbe,szívesen megismerkednék veled.
Üdv.
Richárd.

Alapadatok
31 éves, Skorpió
férfi
heteroszexuális
Társat szeretnék találni
Kiskunfélegyháza, Magyarország
Barna
Kopasz
81 kg
170 cm
Telt

Független vagyok
Nincs gyermekem
Középiskola
Egyéb munkaviszony

Keresztény
Rendszeresen
Soha
Szeretek randizni