Andie társkereső nő, 49 éves, Székesfehérvár

A szerelem legjobb oldala

Több százezer férfi és nő keresi nálunk a párját. Miért ne lehetnél te is azok között, akik társra találnak nálunk? Regisztrálj ingyen és böngéssz fotókat a többi társkeresőről, írj üzenetet, küldj ajándékot, érezd jól magad egy nyitott társaságban!

Bemutatkozás

Ha átölel és megcsókol,az a pillanat örökké tartson.Könnyű olyat találni, aki a jó napjaidon szeret. A napokon, mikor mosolyogva ébredsz és kipattansz az ágyból kávét főzni. A napokon, mikor mezítláb táncolsz a konyhában, amíg várod, hogy elkészüljön a pirítós.
Amikor önfeledten tudsz nevetni, pedig úgy érzed, egy vihar közepén állsz esernyő nélkül.
De mi van a napokkal, mikor a legkisebb feladat is kihívás? Mikor morcos vagy a sok munkától? Mikor kikelni az ágyból a legnehezebb dolognak tűnik a világon?
Mi van a napokkal, mikor minden és mindenki az idegeidre megy, és kegyetlen megjegyzéseket teszel, mert itt üt ki a feszültség?
A napokkal, mikor beteg vagy, mikor napok óta nem mostál hajat, és a testednek állott ágynemű és izzadtság szaga van?
Mert ezeken a napokon is megérdemled, hogy szeressenek.
Úgyhogy találj valakit,
Aki teát és sütit visz neked, ha beteg vagy, aki betakargat és elindítja a kedvenc sorozatod. Találj valakit, aki meghallgatja, amikor az idegesítő kollégáidról panaszkodsz, valakit, aki tudni fogja, hogy ez csak egy rossz nap, és a szíved valójában aranyból van.
Valakit, aki akkor is megcsókol, ha fertőző beteg vagy, aki ellenállhatatlannak lát akkor is, ha folyik az orrod és be vagy rekedve. Valakit, aki ereszt egy kád fürdővizet, leül melléd és megmossa a hátad, mert tudja, hogy az neked jól esik.
Találj valakit, aki minden oldaladat, minden arcodat szereti, aki tudja, hogy az élet néha nem könnyű, és hogy vannak napok, mikor szomorú, csendes, vagy ingerlékeny vagy.
Találj valakit, aki azokon a napokon csak szorosabban fogja a kezed, és megvárja veled, míg vége lesz.
Találj valakit, aki mellett önmagad lehetsz, aki megérdemli minden arcod. Valakit, aki nem csak a mosolygós, elbűvölő énedet, a filterezett, tökéletesített, külső képedet akarja.
Találj valakit, aki nem csak elviseli, de ünnepli, megbecsüli és megérti azt, aki vagy.

Alapadatok
49 éves,
heteroszexuális
Társat szeretnék találni
Székesfehérvár, Magyarország
Barna
Vörös
77 kg
183 cm
átlagos

Független vagyok
Nincs gyermekem
Gimnázium
Főállású munkaviszony

Keresztény
Soha
Soha
Szeretek randizni