Alexander0 társkereső férfi, 62 éves, Slovany

A szerelem legjobb oldala
Alexander0

Több százezer férfi és nő keresi nálunk a párját. Miért ne lehetnél te is azok között, akik társra találnak nálunk? Regisztrálj ingyen és böngéssz fotókat a többi társkeresőről, írj üzenetet, küldj ajándékot, érezd jól magad egy nyitott társaságban!

Bemutatkozás

Ez az én személyiségeimről szól, amit szeretnék elmondani
Szeretem a zenét hallgatni és szeretem úszni, kempingezni, vásárolni, olvasni és még táncolni is. Mivel a zene valóban része az életemnek, és nem tudok anélkül, hogy egy nap zenét hallgatnék. És az én fajta zene az R $ B evangélium és az ország és az Opera.
Nagyon szeretem a zenét, és az RnB-ből jóval több, mint 1300 cd. szeretem futni 4 mérföld. szeretem nézni / mozogni. rajzolok egy rajzfilmcsíkot, amit 10 éves koromban kezdtem el. néhány vásárlást szeretem a természet, kemping sátorban. Szeretek vadászni, horgászni, kempingezni, túrázni, csónakázni, úszni, kerékpározni, röplabdázni, filmeket nézni, kertészkedni, főzni gyakorolni, étkezni és strandozni.
Mindig győződjön meg róla, hogy rendszeresen megtisztítom a házat, és az összes ház tartozékot rendelésre helyezem. Imádom a mosodát, és szeretek olvasni a regényeket, valamint főzni és csinálni egy csomó házmunkát. Én is szeretem lógni a szeretett személyemmel is
Még mindig nem tudom, hogy mit csináltam annyira szerencsésnek, hogy rákattintok a nevére, és ki tudja, hogy az álmom valóra vált.
Annyira hálás vagyok, hogy ebben a rövid idő alatt többet tudunk megismerni egymástól, és annyira nőttünk, és nem várhatom, hogy mi a jövőünk. Szeretnék többet tudni rólad, mert a szívem és a lelkem valóban hosszú távú kapcsolatra vár.
Szeretem a strandra és a moziba menni, és szeretem a kosárlabdát és a hosszú teniszezést és a szórakozást, és szeretem az ajtókat.
Mit csinálsz a szórakozásért vagy a szabadidőben?

Alapadatok
62 éves, Skorpió
férfi
heteroszexuális
Társat szeretnék találni
Slovany, Szlovákia
Barna
Barna
85 kg
183 cm
átlagos

özvegy vagyok
Van gyermekem
Gimnázium
Középiskolai tanuló

Keresztény
Soha
Soha
Lehet róla szó