Nik72 társkereső nő, 46 éves, Budapest

A szerelem legjobb oldala
Nik72

Több százezer férfi és nő keresi nálunk a párját. Miért ne lehetnél te is azok között, akik társra találnak nálunk? Regisztrálj ingyen és böngéssz fotókat a többi társkeresőről, írj üzenetet, küldj ajándékot, érezd jól magad egy nyitott társaságban!

Bemutatkozás

Olya férfit keresek,aki a bemutatkozó szövegében a valóságnak megfelelő adatokat írja le magáról,gondolok itt életkor,magasság. Aki friss, élethű fotót tud magáról küldeni. Aki tényleg kész egy komoly, szerelemmel, szeretettel teli közös életre. Aki igényes a külsejére,és ápolja is azt. Képes az alapvető kommunikációra: naponta párszor élet jelet ad magáról, akár írásban, akar telefonon.
A dohányzást, számítógép függőséget nem tolerálom. Van egy 6 éves kisfiam - tehát Őt is el kell fogadni.
Sajnálom ha túl direktnek, szigorúnak tűnök, de már sokszor megégettem magam. Egyébként kedves, vidám, őszinte ember vagyok, aki nagyon tud szeretni és arra vágyom, hogy engem is szeressenek.
Szeretek a természetben lenni ha csodás az idő. Amikor esik az eső mozizásra, film nézésre vágyom. Szeretek biciklizni, és néha megállva csak ücsörögni és nézni a vizet, természetet. Szeretem a mozgás szinte minden formályát, kivéve az extrém sportokat. Szeretem a mai slágereket hallgatni, klippben nézni, és azokra táncolni. Úgy gondolom haladok a korral, nem igazán szeretem a retrót, csak a nosztalgiázás erejéig.

Alapadatok
46 éves, Oroszlán
heteroszexuális
Csak komoly kapcsolatot keresek
Budapest XIV., Magyarország
Barna
Barna
60 kg
172 cm
Karcsú

Elváltam
Van gyermekem
Középiskola
Főállású munkaviszony

Egyéb
Soha
Ritkán
Lehet róla szó