Afonazia társkereső nő, 42 éves, Budapest

A szerelem legjobb oldala
Afonazia

Több százezer férfi és nő keresi nálunk a párját. Miért ne lehetnél te is azok között, akik társra találnak nálunk? Regisztrálj ingyen és böngéssz fotókat a többi társkeresőről, írj üzenetet, küldj ajándékot, érezd jól magad egy nyitott társaságban!

Bemutatkozás

Kiegyensúlyozott, igényes nőként keresem a társam. Fontos számomra az igényes külső, belső, ápolt test és lélek. Évek óta fontos része életemnek a sport. Régebben lovagoltam, pár éve pedig hobbi szinten futok heti 3-4 alkalommal. A sportcipő és farmer mellett szívesen húzok magassarkút és elegánsabb ruhákat is, ahogy az alkalom megkívánja.

Szabadidőmben szeretek utazni, kirándulni, de nem vetem meg a mozit vagy a színházat sem. Szeretem a természetet, számomra még ismeretlen (vagy már nem ismeretlen) tájak, országok, városok felfedezését. Szívesen szakadok ki bármikor a saját megszokott környezetemből.

Harmonikus, kiegyensúlyozott párkapcsolatra vágyom. A figyelem, hűség, bizalom, alapvető értékek számomra. Fontosnak tartom az együtt töltött időt, közös élményeket.

Adataim valósak!

Alapadatok
42 éves,
heteroszexuális
Társat szeretnék találni
Budapest XIV., Magyarország
Kék
Szőke
56 kg
167 cm
átlagos

Független vagyok
Nincs gyermekem
Főiskola
Főállású munkaviszony

Keresztény
Soha
Ritkán
Lehet róla szó