Angelofthehell társkereső férfi, 50 éves, Gödöllő

A szerelem legjobb oldala
Angelofthehell

Több százezer férfi és nő keresi nálunk a párját. Miért ne lehetnél te is azok között, akik társra találnak nálunk? Regisztrálj ingyen és böngéssz fotókat a többi társkeresőről, írj üzenetet, küldj ajándékot, érezd jól magad egy nyitott társaságban!

Bemutatkozás

Az újévtől megfogadtam,hogy más ember leszek!De rájöttem, ez is ugyan olyan hülye!
Egyébként írhatnék sok mindent,hogy ilyen f...a gyerek vagyok,meg olyan f...a gyerek.Én egy pasi vagyok!Minden pasis hóborttal, szeretem az Amerikai focit,imádom az autókat,szeretek csavarogni,csak bevágom magam a kocsiba és go, céltalanul. bár mennyire hihetetlen képzeld,hogy mosni nem tudok ,mert nem értem azt a sok jelet azon a gépen amin egyszer meghúztam a láncot ,beraktam az ingemet ,azóta nem láttam,pedig letusoltam ,és ettem kakaós csigát mosás előtt ,mert az volt felrajzolva arra a szarra! Viszont, takarítok ,és főzők ,mert nem az a macsós neveltetésem,hogy elvárjam,hogy mindent Te csinálj! És a munkámat is szeretem .Imádom Görögországot,egy év nincs amit kihagynék. Mit írhatnék még,ja Profil kép nélkül ,NE !És igen, tetovált vagyok ,az a fajta akitől anyukád ,meg apukád óva intett, és nem fogod elhinni, emberek s....gének a megmentésével foglalkozom,és nem a kinyalásával! És szabad vagyok ,ezért ne korlátozz! Te is az vagy mellettem,nem kérdem hova mész, és nem kérsz engedélyt,csak mész !De én sem! A többit ,majd személyesen,ha összejön.

Akinek nincs képe ,és kéregetni kell,hát ,nem fogom.Ha titkaid vannak ,akkor azt tiszteletben tartom.

kedvenc Mottó a hölgyeknél! "AMI NEM ÖL MEG AZ MEGERŐSÍT" Nos,közlöm,hogy a barna medve az Qrvára megöl

Ui: ++++++++
Kérem tisztelettel a savanyú uborkákat,hogy mellőzzenek.Nem bírom a humortalan embereket!És nagyon romantikus alkat vagyok,szoktam venni virágot!De azért túlzásokba ,ne essünk És ha több telefonod van otthon ,mint könyved ,akkor nem én vagyok az embered!!

Alapadatok
50 éves, Rák
férfi
heteroszexuális
Egyszerûen csak ismerkedem
Gödöllő, Magyarország
Barna
Kopasz
103 kg
180 cm
Mackós

Független vagyok
Csak külön élő gyermekem van
általános iskola
Egyéb munkaviszony

Keresztény
Soha
Soha
Lehet róla szó