Yanee társkereső férfi, 39 éves, Hódmezővásárhely

A szerelem legjobb oldala
Yanee

Több százezer férfi és nő keresi nálunk a párját. Miért ne lehetnél te is azok között, akik társra találnak nálunk? Regisztrálj ingyen és böngéssz fotókat a többi társkeresőről, írj üzenetet, küldj ajándékot, érezd jól magad egy nyitott társaságban!

Bemutatkozás

Üdvözöllek kedves Látogatóm! :-)
Nem is tudom, ide mit írjak hirtelen. Nem szeretem a sablon szöveget, se idézetekkel dobálózni, azt gondolom, az adatlapom elég tartalmasan ki lett töltve és nyilván egy alap szimpátián túl a beszélgetés a döntően mérvadó két ember között. Talán pár szóban annyit magamról, hogy nyitott, vidám természetű, társasági embernek tartom magam, szeretek kirándulni (imádom és tisztelem a természetet), barátkozni, beszélgetni, új embereket, új helyeket megismerni. Egy szóval, mindent szeretek, ami szép, ami jó. Romantikus típus vagyok (igen, létezik a jelenség), de szeretem a szenvedélyt is. Imádom a humort. Ha Te is, az már plusz pont! Egy nő őszinte mosolya sokat jelent. Szeretem egy jó kávé mellett megváltani a világot. :-)
Nem szeretem a felszínes, külső és első látásból ítél(kez)ő embereket, tehát ha csak kép alapján ítélsz meg, akkor nem az én társaságomra vágysz, mert valószínűleg teljesen más az értékrendünk...

Alapadatok
39 éves, Halak
férfi
heteroszexuális
Társat szeretnék találni
Hódmezővásárhely, Magyarország
Barna
Barna
85 kg
175 cm
átlagos

Elváltam
Több gyermekem van
Gimnázium
Egyéb munkaviszony

Keresztény
Soha
Ritkán
Lehet róla szó