KrisztiánK társkereső férfi, 26 éves, Szeged

A szerelem legjobb oldala
KrisztiánK

Több százezer férfi és nő keresi nálunk a párját. Miért ne lehetnél te is azok között, akik társra találnak nálunk? Regisztrálj ingyen és böngéssz fotókat a többi társkeresőről, írj üzenetet, küldj ajándékot, érezd jól magad egy nyitott társaságban!

Bemutatkozás

Társamat keresem, de az igényeim elég magasak: Szerintem egy kapcsolat alapja a szerelem és a szeretet. Amint ez megvan, lehet feljebb építkezni például tisztelettel, becsülettel, hűséggel, és persze fontos, hogy ne egyoldalú legyen ez az egész, és ne próbálja meg valamelyik fél leuralni a másikat, és együtt próbálják megoldani a nehézségeket, amiket az élet elébük visz. Szóval, egy olyan társat keresek akit boldoggá tehetek, és ő is boldoggá tesz engem, egy hosszú kapcsolatban.

Magamról annyit, hogy szeretem a macskákat, és van egy tangóharmonikám, airsoftozok is, de azt egy időre hanyagoltam. A munkámat is szeretem. Az az álmom, és a célom, hogy egy olyan hatalmas szakember legyek, hogy a kollégáim hozzám jöjjenek oda mindig tanácsot kérni, egy probléma megoldásához.

Alapadatok
26 éves, Vízöntő
férfi
heteroszexuális
Csak komoly kapcsolatot keresek
Szeged, Magyarország
Zöld
Barna
60 kg
176 cm
Karcsú

Független vagyok
Nincs gyermekem
Középiskola
Főállású munkaviszony

Keresztény
Soha
Mértékkel
Lehet róla szó