Zoltanx társkereső férfi, 60 éves, Budapest

A szerelem legjobb oldala
Zoltanx

Több százezer férfi és nő keresi nálunk a párját. Miért ne lehetnél te is azok között, akik társra találnak nálunk? Regisztrálj ingyen és böngéssz fotókat a többi társkeresőről, írj üzenetet, küldj ajándékot, érezd jól magad egy nyitott társaságban!

Bemutatkozás

Ha tetszik hosszú értelmes beszélgetéseket, séták és kaland, tudunk kapcsolódni. Ha szeretné, hogy nevetni, úgy érzi, a fiatal szívében, és hogy a pozitív hozzáállás, már sok megosztani. Ha Ön szenvedélyes, romantikus, nagyon nyitott, amit egy pár megoszthatják egymással, együtt lehetünk.

Körülbelül a céljaimat, ezek nem kell a fő érdeke, mintha mi egy hasonló utat tekintve céljainkat és az élet irányát tudjuk élvezni mások érdekeit, és akkor bármi lehet szakmailag, de tudom, hogy van az értékek és felruházott ember fontos értékeket örök szerelem. Csak komoly személyiség. Ó igen!

Töltök sok az én szabadidős egyelőre aktív és számos szabadtéri tevékenységeket, amelyek befolyásolhatják az évszakban. Ez változik minden évben, és én élvezem próbál új sport. Töltöm a legtöbb szép időt főzés. Filmeket nézek, mozi és koncert. Imádok csinálni újra a keresést. Én jól járt.

Alapadatok
60 éves, Bak
férfi
heteroszexuális
Csak komoly kapcsolatot keresek
Budapest II., Magyarország
Zöld
Fekete
179 kg
180 cm
átlagos

Elváltam
Csak külön élő gyermekem van
Egyetem
Főállású munkaviszony

Keresztény
Soha
Mértékkel
Lehet róla szó