Dini_ke társkereső férfi, 47 éves, Kazincbarcika

A szerelem legjobb oldala
Dini_ke

Több százezer férfi és nő keresi nálunk a párját. Miért ne lehetnél te is azok között, akik társra találnak nálunk? Regisztrálj ingyen és böngéssz fotókat a többi társkeresőről, írj üzenetet, küldj ajándékot, érezd jól magad egy nyitott társaságban!

Bemutatkozás

Szia kedves látogató!
Felmerült már benned a kérdés miután valakivel megismerkedtél, hogy vajon milyen benyomást tettél rá? Mit gondolhat rólad? Jó embernek tart vagy rossznak? Okosnak vagy butának? Tetszettél neki vagy sem? Vonzódik hozzád vagy inkább menekülne? Ha fel is tetted neki ezeket a kérdéseket nagy valószínűséggel sokszor nem kaptál őszinte választ! Miért? Talán mert nem akart megbántani! Vagy ki akar használni és úgy gondolja, hogy inkább jóban lesz veled!
Alkalmat kínálok Neked, kedves jelentkező, hogy őszinte légy! Kérésedre alkalmat kínálok Neked arra, hogy valaki őszinte legyen Veled! Szeretnéd? Én igen! Találkozzunk, beszélgessünk, meghívlak egy finom kávéra, sütire, bármire amit szeretsz. Teszek érted, neked valamit amit csak szeretnél! Csak egy valamit kérek tőled cserébe - feltétlen őszinteséget rólam! Nem kell a szemembe mondanod, elég ha utólag megírod emailben! Miért akarom mindezt? Talán hogy jobban megismerjem magam..
Nincsennek kötöttségek, nincs semmi elvárás, két idegen találkozik, beszélgetnek, jól érzik magukat és a végén - vagy utólag - mernek őszinték lenni egymással! Mit szólsz? Szerintem jó kis játék! Kalandra fel! Köszönöm!

Alapadatok
47 éves, Vízöntő
férfi
heteroszexuális
Nem keresek senkit!
Kazincbarcika, Magyarország
Zöld
Barna
76 kg
177 cm
Mackós

Partnerem van
Nincs gyermekem
Középiskola
Egyéb munkaviszony

Egyéb
Soha
Ritkán
Szeretek randizni