Tünde111 társkereső nő, 57 éves, Kecskemét

A szerelem legjobb oldala
Tünde111

Több százezer férfi és nő keresi nálunk a párját. Miért ne lehetnél te is azok között, akik társra találnak nálunk? Regisztrálj ingyen és böngéssz fotókat a többi társkeresőről, írj üzenetet, küldj ajándékot, érezd jól magad egy nyitott társaságban!

Bemutatkozás

Partneremre vonatkozó elképzeléseim Céltudatos, határozott, érzelmekben gazdag önmagára igényes ,férfias FÉRFIT szeretnék-lehet, hogy ez már túl sok:-) Meglátjuk:-)

Amire vágyom és amit keresek: sok nevetés,beszélgetések,tartalmas időtöltés. Egy igazi férfi, aki támaszt és biztonságot tud és akar nyújtani, aki szintén azt a társat keresi, akivel teljes lehet az élete. Akivel lehet jövőt építeni, és akivel igazán lehet élvezni az életet.
Amit én tudok adni: szeretet, megbecsülés, gondoskodás, meleg otthon, önzetlenség. őszinteség, hűség, bizalom. Igazi nőnek érzem magam, határozott értékrenddel, jó humorérzékkel, kreativitással.
Empatikus vagyok, kritikus magamhoz, szeretem a jó filmeket, szeretek utazni, kirándulni, múzeumba járni, főzni, vagy elmenni egy jó étterembe, egy jó kávé mellett megváltani a világot. Társasági ember vagyok, akinek sokat jelentenek a barátai és a családja. Ami taszít, az az ízléstelenség, a szélsőséges nézetek, az egysíkú gondolkodás.
Várom leveled, ha úgy gondolod, hogy hasonló elképzelésünk van az életről,és ha szívesen meghódítanál egy nőt, aki arra vágyik,hogy valakinek ő legyen a legszebb és legfontosabb a világon.

Alapadatok
57 éves, Mérleg
heteroszexuális
Társat szeretnék találni
Kecskemét, Magyarország
Barna
Barna
63 kg
168 cm
Izmos

Elváltam
Van gyermekem
Gimnázium
Főállású munkaviszony

Keresztény
Rendszeresen
Ritkán
Lehet róla szó