Attento társkereső férfi, 53 éves, Budapest

A szerelem legjobb oldala
Attento

Több százezer férfi és nő keresi nálunk a párját. Miért ne lehetnél te is azok között, akik társra találnak nálunk? Regisztrálj ingyen és böngéssz fotókat a többi társkeresőről, írj üzenetet, küldj ajándékot, érezd jól magad egy nyitott társaságban!

Bemutatkozás

Az vagyok, aki.....

Ameddig nem ismersz meg, egy név, egy fotó (pillanatkép) és pár sor rólam, amit látsz/tudsz, de ebből nem tudod meg ki is vagyok valójában, amennyiben megismersz, már tudni fogod, s eldöntheted, velem vagy nélkülem, persze sok-sok minden más is kell.......;-)

Sajnos, kapcsolataim 95%, a szex miatt megy tönkre, tehát, ha nem szereted a szexet, biztos nem egymást keressük:-( , de mivel nem csak a szex fontos, szeressssss beszélgetni is, ha mind a kettővel jól állsz, és még kompromisszum készséged is van 99%, már csak találkoznunk kell.:-)

Prűd cicusok, sicc!

Mielőtt rossz következtetéseket vonnál le, nem siránkozom, csak tényeket közlök, azzal kapcsolatban, hogy némelyik (70-80%) Nő, igen siralmas teljesítményt nyújt a szex terén.

ja, és a helyesírás, jó lenne:-)
A dohányzás, meg káros az egészségemre ;-)

Reglapomat lehet, hogy keménynek érzed, de legalább őszintén, azt kapod, ami a valóság, nincs púder és nincs felesleges körítés!;-)

Kedves, ismeretlen ismerőseim, köszönöm, ha kitöltöttétek a teszt kérdéseimet, remélem tetszik!:-)

(Ennyi beteg emberrel (Nővel/Hölggyel) még nem találkoztam, persze tisztelet a kivételnek, de ennyi lelki sérült, negatív emberrel rég találkoztam, pedig jó pár éve így ismerkedem.
Tuti, hogy a Hárshegy bezárása nagyban befolyásoló tényező, hogy időközben ide szivárogtak!)

Mindenkitől elnézést kérek, akinek nem írok vissza azonnal (2-5 nap), néha csak olvasni tudom a leveleket, írni csak később tudok, ha ezt nem érted meg, kérlek menj tovább, nem egymást keressük!!!


Most valami invázió lehet, mert ennyi vízöntő jegyben született szingli nő nem volt még az Lv-on, mint most ;-)

Alapadatok
53 éves, Bika
férfi
heteroszexuális
Budapest
Barna
Barna
80 kg
180 cm
Sportos

Elváltam
Nincs gyermekem
Főiskola
Főállású munkaviszony

Soha
Soha