Beácska1989 társkereső nő, 34 éves, Budapest

A szerelem legjobb oldala
Beácska1989

Több százezer férfi és nő keresi nálunk a párját. Miért ne lehetnél te is azok között, akik társra találnak nálunk? Regisztrálj ingyen és böngéssz fotókat a többi társkeresőről, írj üzenetet, küldj ajándékot, érezd jól magad egy nyitott társaságban!

Bemutatkozás

Az egyik legizgalmasabb, legérdekesebb nőtípus,Általában nőies, vonzó és légies.Rokonszenves, vidám, ösztönös, társaságban sziporkázik, intelligens, ragyogó társalgó, éles eszével kiváltja mindenki csodálatát, gazdag olvasmányainak köszönhetően valóságos tudósként értekezik bármilyen témáról. Önképző hajlama elsősorban a jegy szülöttjére jellemző kíváncsiságán alapszik. Eszes, értelmes és igen jó képességekkel rendelkezik, amelyeket élete során kamatoztat.
főlösleges kérdései miatt olykor idegesítővé válik, szíve választottját jelentéktelen dolgokkal nyaggatja, amiknek semmi közük sincs a pillanatnyi helyzethez. Meglehetősen nagyra törő, de ezt légies elegancia jellemzi. Elképzeléseit tehetségével, eszével könnyen megvalósíthatja, ha van hozzá kellő kitartása, akaratereje. Mert ezeknek sokszor híján van, így lemond céljairól, vagy könnyebben elérhető álmok után néz.
Hangulatai gyakran változnak. Lehet rendkívül vidám és jókedvű, de zuhanhat mély depresszióba is, amely környezete számára meglepő, hiszen látszólag nem történt vele semmi különös. Intenzív lelki életet él, ezért önmagában találhat olyan kételyeket, amely e lelki válságot előidézheti.
Szexuálisan meglehetősen kíváncsi természetű és általában eléggé érzéki beállítottságú. Így nem probléma számára a társkeresés. Az Ikrek-nő szereti a kalandokat, A felnövő gyermekeivel jó, baráti kapcsolatra törekszik. Nem ajánljuk féltékeny férjek számára, de akik becsülik a szellemes, könnyed, kissé titokzatos nőtípusokat, vagy a csodás külsőt részesítik előnyben, azoknak igazi érték egy Ikrek nő.

Alapadatok
34 éves, Ikrek
heteroszexuális
Csak komoly kapcsolatot keresek
Budapest
Barna
Barna
50 kg
159 cm
Sportos

Független vagyok
Nincs gyermekem
Gimnázium
Főállású munkaviszony

Szeretek randizni