realone társkereső férfi, 57 éves, Budapest

A szerelem legjobb oldala
realone

Több százezer férfi és nő keresi nálunk a párját. Miért ne lehetnél te is azok között, akik társra találnak nálunk? Regisztrálj ingyen és böngéssz fotókat a többi társkeresőről, írj üzenetet, küldj ajándékot, érezd jól magad egy nyitott társaságban!

Bemutatkozás

A testalkatom trendy.
Ha dolgoznom kell az munkaiszony de van munkaviszony.
A magasságom zöld, a testalkatom igényes, a szemem sportos.

Soha sem dohányzom ritkán.
Csak a barátaim vannak itt miattam.
Nem iszom ha nem vagyok szomjas ezt viszont . . vagy sem.
Szívesen találkozom élőben-élővel mint holtan akárkivel.
Keresem a társam összekötve vele mint kötetlenül idétlenül inkább avagy . . . ?

Olyan férfi vagyok aki az értékeket kedveli. Na nem úgy mint a kisebbségiek, hogy azonnal zsebre is teszik hanem másként kedvelem. Megbecsülöm, vigyázok rá még kicsit emelek is a fényén, ragyogásán.
Keresek egy NŐ-t! Egyetlen egyet. Nehéz eset vagyok, Oroszlán is és válogatós is és nem is vagyok átlagos. Ezért keresem olyan NŐ társaságát aki szintén nem átlagos. Aki nem ragadt bele a hétköznapok mocsarába hanem tud könnyedén szökellni a mindennapokban, a mindennapokon át. Nem vonz ha azonnal látod a problémát még a telitalálatos szelvénnyel a kezedben is. Nem érdekel miben mi a probléma. A megoldás érdekel. csak az visz előre. A problémára való koncentrálás visszahúz. Ha ilyen vagy akkor bocsánat, hogy írtam Neked, ha pedig eddig szimpatikusak voltak a soraim akkor ne írj nekem ha nem a megoldás része vagy!

A hajam ősz. nem festett, nem szivatott, hidrogénezett hanem természetes ősz. Balesetben szereztem a színét. Nem kívánom befesteni. Így jó.

A pumpaszájúakat sem bírom. Sajnos nem tudok szolgálni tükör előtt pózolós képpel, sem más autója előtt pózolóssal, de el kell, hogy keserítselek buliban készült party arc fotóm sem nincsen és sem nem is leszen!. Nem is szedek semmilyen cuccot, hogy mókásabb izmaim legyenek és a hangom susogós, a gravitáció pedig felülkerekedjen a férfiasságomon. Nem is várom el, hogy ha ilyen az én felfogásom akkor egy pumpa szájú nő keressen meg az érdeklődésével. De szívesen veszem minden olyan NŐ levelét aki nem veszi magára a soraimat és akinek felkeltettem az érdeklődését.

Alapadatok
57 éves, Oroszlán
férfi
heteroszexuális
Budapest
87 kg
181 cm

Elváltam
Csak külön élő gyermekem van
Nincs
Főállású munkaviszony