Riccsi társkereső férfi, 34 éves, Budapest

A szerelem legjobb oldala
Riccsi

Több százezer férfi és nő keresi nálunk a párját. Miért ne lehetnél te is azok között, akik társra találnak nálunk? Regisztrálj ingyen és böngéssz fotókat a többi társkeresőről, írj üzenetet, küldj ajándékot, érezd jól magad egy nyitott társaságban!

Bemutatkozás

Itt írhatsz mindenfélét magadról, ami még fontos:

nos...ide minden "nagyon jó fej" valami hatalmas jó idézetet vagy még annál is nagyobb életbölcsességet ír.
Na akkor ebből én sem maradok ki:

" az Élet szar, elkaplak Köcsög"

Szióka!én vagyok a Ricsi, szeretem a dolcse end gábbánát meg a trüsszárdit meg mindenféle sikkes márkát.mindegy csak drága legyen.

Magamról annyit, hogy TERMÉSZETESEN imádok partyzni meg haverokkal lógni és én vagyok a világ legbulisabb kölke plusz kurva életvidám vagyok.
Ja, meg van autóm is áááám!!!juhúúúú.
Naggyon sportos vagyok meg kedves meg minden.
És utálom a pacalt (------> most is nagyon vicces voltam)

Az a problémám,- vagyis nem is probléma, mint inkább vicc-hogy itt a legtöbb csaj úgy próbálja eladni magát, minzha olyan naggyon különlegs lenne, bulis, sportos, jó fej meg ilyenek. ésközben max 10-ből1 lánynak van valamennyi egyénisége. De a képei szépek, ha ez nekünk férfiaknak megér egy statit, hát legyen így. Én mindenesetre sajnálom.

Egy dolgot szeretnék tőletek kérdezni, lányok! Mi a jó Nektek abban, ha felteszitek magatokat az oldalra és nem kerestek párt. Tudom mi, az, hogy egy csomó kiéhezett pasas írjon Nektek, hogy "de szép a szemed", stb.... De ennek mi értelme van? Nem a népszerűségről szól szerintem az egész. De ti érzitek....

Továbbá azt sem értem, h miért van az hogy "csak a barátaim miatt vagyok itt"???ennyire jók a barátaitok, hogy csak loveboxon dumáltok??nem is lehet itt dumálni basszus.ma már a telefon is kurv@ olcsó, mint a legtöbb csaj vásári X-it-es ruhái:).na az a másik kedvencem.az a jó kis egypálcás X-it márka.hát gratulálok!
És a legjobb:a radiátor!!imádom, ha a csajok a radiátorral a háttérben fotóztatják le magukat valakivel a csilli-villi legjobb ruháikban és feldobják a netre...kegyetlen, legyen már igényetek arra, hogy ne a fűtőtest vagy az NDK-s konyhabútor legyen a háttér bazzeg.

Alapadatok
34 éves, Skorpió
férfi
heteroszexuális
Párt keresek - egy életre
Budapest
Fekete
Fekete
73 kg
180 cm
Sportos

Független vagyok
Nincs gyermekem
Gimnázium
Felsőoktatási hallgató

Alkalmanként
Ritkán
Ki van zárva