Netudki társkereső férfi, 62 éves, Fejér

A szerelem legjobb oldala

Több százezer férfi és nő keresi nálunk a párját. Miért ne lehetnél te is azok között, akik társra találnak nálunk? Regisztrálj ingyen és böngéssz fotókat a többi társkeresőről, írj üzenetet, küldj ajándékot, érezd jól magad egy nyitott társaságban!

Bemutatkozás

Egy ideig, csak Messnegeren Csorikam01@hotmail.com címen vagyok elérhető ! ! ! (érdekes senki nem keresett meg meg ezen a címen:-( )

Nem dobunk üres, semmitmondó szavakat az némaságba;nem emeljük karunkat a kék azúr felé reménytelen dolgokért.Beérjük azzal,amit adunk,és amit cserébe kapunk. Ne facsarjuk ki örömünket az utolsó csöppig, hogy azután a gyötrelem borát szüreteljük belőle.

Ha már meg ismersz, akkor tudni fogod ki is vagyok:-)


A kinai horoszkóp szerint

Bivaly
Ön gyakorlatias, két lábbal áll a földön, tevékeny. Szeretne maradandót alkotni. Kitartó és nem esik túlzásokba. Nyugodt, kiegyensúlyozott, családszerető, és nyugodt társat keres, akitől huséget és odaadást követel. Sérülékeny a szerelemben, és őszintén vágyakozik egy boldog, kiegyensúlyozott kapcsolatra. Szívesen ragaszkodik a megszokotthoz és fél az újtól. A bivaly jó barát, megbízható, pontos, nyugalmuk és megbízhatóságuk inkább rokonszenvet és szeretetet ébreszt.

Alapadatok
62 éves, Rák
férfi
heteroszexuális
Fejér
Kék
Fekete
84 kg
173 cm
Sportos

Elváltam
Csak külön élő gyermekem van
Középiskola
Főállású munkaviszony

Keresztény
Rendszeresen
Ritkán
Lehet róla szó