Mr Kovakövi társkereső férfi, 43 éves

A szerelem legjobb oldala
Mr Kovakövi

Több százezer férfi és nő keresi nálunk a párját. Miért ne lehetnél te is azok között, akik társra találnak nálunk? Regisztrálj ingyen és böngéssz fotókat a többi társkeresőről, írj üzenetet, küldj ajándékot, érezd jól magad egy nyitott társaságban!

Bemutatkozás

Magányos? Egyedül érzi magát? Hiányzik egy társ, aki segít a nehéz helyzetekben, aki felvidítja, aki gondoskodik Önről? Aki udvarias, szolid, figyelmes? Szüksége van valakire, akivel őszinte lehet, akiben megbízhat? Vagy csak kifogyott az elem a...de ezt hagyjuk.
Ha a fenti kérdésekre legalább háromra IGEN-el válaszolt, mindenképpen olvassa tovább levelünket, hogy megtudja, hogyan lehet orvosolni problémáit.
Biztos előfordult már Önnel, hogy barátja veszekedett, türelmetlen volt, esetleg szakított Önnel, netalán megcsalta Önt.
Örömmel értesítjük, hogy ez már a múlté. Ugyanis cégünk megalkotta az új, korszerű férfitípus modelljét, a ForEveR I.-t, azaz MR KOVAKÖVI-t.
Engedje meg, hogy néhány szóban bemutassam MR KOVAKÖVI főbb tulajdonságait és funkcióit.
MR KOVAKÖVI-t a kor igényének megfelelően elláttuk az önellátó, udvarias, sportos, vicces, kedves, segítőkész tulajdonságokkal.
Legfontosabb un. szabadidő funkciói a sport (ezen belül foci, futás, kondi, kerékpározás), kirándulás, utazás, színházba, moziba, koncertre járás. Ezenkívül van még egy kiemelkedően jól működő szabadidő funkciója, de ez maradjon meglepetés.
Az un. hasznos funkciói közül a következőek kaptak kiváló minősítést: gépjárművezetés, bevásárlás, odafigyelés.
Vannak csak korlátozott, bizonyos időközönként aktiválódó funkciói, mint például sörözés, focimeccsnézés, pókerezés.
Illetve a korábbi típusok hibáiból tanulva MR KOVAKÖVI fejlesztői letiltottak néhány káros funkciót, így a dohányzást, a túlzott alkohol- és kábítószer fogyasztást és ezzel párhuzamosan néhány kellemetlen tulajdonságtól is megszabadították MR KOVAKÖVI-t, így a beképzeltség, az önteltség és az önzőség.
Hidje el, MR KOVAKÖVI nem okoz csalódást Önnek! Rendelje meg minél hamarabb, nehogy lemaradjon erről a nagyszerű ajánlatról. Most minden megrendeléshez egy ajándék vacsorát adunk ajándékba!
Ha esetleg mégis bizonytalan maradt és nem tud még dönteni, rendelje meg MR KOVAKÖVI-t kipróbálásra és - amennyiben nem felel meg elvárásainak - 3 napon belül minden következmény nélkül visszaküldheti. A házhozszállítás természetesen ingyenes.
Ha bármilyen kérdése, észrevétele van, kérjük, vegye fel velünk a kapcsolatot.

Alapadatok
43 éves, Bika
férfi
heteroszexuális
Egyszerûen csak ismerkedem
Barna
Barna
66 kg
170 cm
Sportos

Független vagyok
Nincs gyermekem
Főállású munkaviszony

Soha
Ritkán
Lehet róla szó