Adam-30 társkereső férfi, 44 éves, Budapest

A szerelem legjobb oldala
Adam-30

Több százezer férfi és nő keresi nálunk a párját. Miért ne lehetnél te is azok között, akik társra találnak nálunk? Regisztrálj ingyen és böngéssz fotókat a többi társkeresőről, írj üzenetet, küldj ajándékot, érezd jól magad egy nyitott társaságban!

Bemutatkozás

Szeretek mozogni, ezen belül bármi jöhet, de ha rangsorolni kéne az úszást és a kerékpározást tenném az első helyre sajnos sokszor csak magányosan űzöm őket....
Érdekelnek a különböző idegen nyelvek s az angol mellett most újrakezdtem a németet is. Néha csak bemegyek egy könyvesboltba s veszek egy angol nyelvű regényt s azt olvasom. Egyszerűen élvezem, hogy megértem... ahány nyelvet beszélsz annyi ember vagy - nagyapám mindig ezt mondja s milyen igaza van.
Mostanában rákaptam a konyhaművészetekre s rájöttem szeretek főzni is, na nem nagy dolgokat kell elképzelni de nekem minden jól elkészített étel nagy-nagy sikerélmény.
Szeretem a társaságot, de én inkább az értelmes, tartalmas beszélgetések híve vagyok ahol elkortyolgatunk néhány alkoholos italt, mert így is ki lehet kapcsolódni, nem kell feltétlenül tombolva bulizni.
Ha úgy gondolod valamelyik mondatomba magadra ismertél akkor már van egy közös témánk arra, hogy elkezdjünk beszélgetni..... Írj!

Alapadatok
44 éves, Bak
férfi
heteroszexuális
Társat szeretnék találni
Budapest
Kék
Szőke
71 kg
181 cm
Sportos

Független vagyok
Nincs gyermekem
Főiskola
Egyéb munkaviszony

Soha
Ritkán
Szeretek randizni