Szoliban
Ismerkedésünk nem rendhagyó módon történt. Csak fényképet láttunk egymásról, de a fiúnak megtetszett a lány, és kis invitálás után megbeszélték, hogy a lány munkahelyén találkoznak, ami jelen esetben egy szolárium és szépségszalon.

A lány egész nap hiába várta a fiút nem akart megérkezni. Este így írt neki, hogy miért vágta át, hiába várta nem jött. Mire ő megírta, hogy ott volt és szolizott is, de mivel a lány nem egyedül volt a helységben, ezért nem szólította meg. De a lány bevezette őt a szoláriumba, és meg is mutatta neki, hogy hogyan működik a gép. Ahogy bementek a helységbe, a fiú nem a gép indításának módjával volt elfoglalva, hanem le sem vette szemét a lányról, de
nem szólította meg. A lány nem ismerte fel a fénykép alapján. Emiatt meg is kérdezte a fiú,
hogy azért nem szólította meg őt, mert nem tetszik neki. Erre azt a választ kapta, hogy nagyon tetszett amit látott, de bátortalan volt. Mindketten sajnálták a dolgot, ezért gyorsan meg is beszéltek egy újabb ídőpontot. El is jött a várva várt este. Jött is a fiú, a megbeszélt időpontra. A lány beinvitálta és beszélgetésbe elegyetek. Jöttek mentek az információk, mikor a lány felvetette a kérdést, ha már itt van szeretne-e szolizni egyet. A fiú rögvest igent mondott, és kérte a lányt mutassa meg neki a gép működését. A lány bekisérte és készségesen mutatta meg a gépet. Amikor kiindult volna volna a helységből a fiú átölelte, majd forrón csókolta a lányt, aki kissé zavarba jött a hirtelen felgyorsult tempótól. Eközben a fiú folyamatosan dobálta le magáról a ruháit, mondván úgy is levetkőzik a szolizáshoz. Pillanatok alatt ott állt anyaszült meztelen, hatalmas fallosza ágaskodott a lány felé, aki még mindig csak ott állt kissé zilált öltözetben, és csak hajtogatta, hogy sajnos ez nem fog működni, mert bármelyik pillanatban jöhet egy vendég, aki tényleg szolizni akar. De a fiú csak csókolta, ölelte a szinte már menekülő lányt. De ennek a történetnek itt lett vége, mert a lány kiment és magára hagyta a fiút, aki a barnulás után kissé csalódottan távozott.

Igéretet tett, hogy felhívja a lányt, és nála folytatódik a történet. Ha így lesz, akkor erre visszatérek.
-- dec.5
Nyári történet
Igazából szerelünk hajnalán történt. Forrón sütött a nap, ezért jó ötletnek tűnt hogy,
egy meleg nyári napon elmenjünk egy bánya tóhoz. Mivel tudtam egy nagyon jó helyet, ahol szinte csak mi voltunk édes kettesben, ezért neki is vágtunk az útnak. Gyorsan repültek
a percek, és meg is érkeztünk a várva várt tópartra. Mivel nem igen szeretem ha a testem
a fürdő ruha csíkjai meglátszódnak, ezért csak egy tangát vettem magamra, és rögtön
bele is vetettem magam a hűs habokba.
Kicsit úszkáltam, míg a párom nem igen szerette a hideg vizet, ezért ő csak a part szélén
a sekély, ámde langyos vízben lubickolt. Kis ídő után én is meguntam az uszkálást,
és oda hasaltam párom mellé, a langyos sekély vízbe. Mivel nagyon ráértünk, és a nap
is hétágra sütött, így szinte dagonyáztunk a sekély vízben. Kezdtük felfedezni egymás
testét. Azt találta ki a párom, hogy kavicsokat görget végig a hátam közepétől a popsimig.
Mintha az isteni gondviselés is azt akarta volna, pont a puncimhoz gurultak be.
-- dec.5
Egy forgatás története
A történet sem szabványos, eleve az egész eset a fantázia szüleménye. 4 szereplős, 2 fiú és 2 lány szerepelt benne. Két kigyúrt, sarmos fiú, egy vékony magas lány, és egy duci kissé magányos lány esete.
Gyönyörű 3 szintes, medencés házban játszódik. A duci lány éppen e ház takarítónője. Aki miközben takarít az emeleten az üvegfalon keresztül látja, hogy a ház alsó szintjén lévő kondi-teremben, edz a két fiú. Utána letusol. Közben megjelenik a vékony leányka, szinte alig van rajta egy tenyérnyi átlátszó fehér bikini. Rögtön beugrik a medencébe, amitől még átlátszóbbá válik mit sem takaró fürdőruhája. A két fiúnak sem kell több, máris belevetik magukat a vízbe, a lány után, aki cseppet sem tiltakozik. És kezdetét veszi a hármas játék.
A lány a medence szélén ül, az egyik fiú előtte állva finoman szétnyitja a lány lábait, és máris nyalni, újjazni kezdi. Eközben a másik fiú a lány elé áll, és szájába teszi még lankadt farkát, kezével játszani kezd a lány mellbimbójával. Mit sem sejtve, hogy az emeletről figyeli őket a duci lány. Egyre jobban hergelve magát és a vékony lány helyébe képzelve saját magát.
Leveszi a bugyiját, ujját benyálazza, majd simogatni kezdi csiklóját. Lassan kigombolja blúzát és előkerül duzzadó melle. Összefogja amennyire tudja szájához emeli és nyalogatni kezdi bimbóit, ahogy azt a fiúktól látja. Pakolás közben a keze ügyébe került vibrátort kézbe veszi, és egyre vadabban tolja be magának, élvezve a ’mozizást’, és az izgalom minden pillanatát élvezik a telt idomok nyújtotta fantasztikus élményt. Egyszerre jár benne mind két duzzadó hímtag, és Ő középen van a két csodás, fantasztikus férfi között. Élvezettel, kéjelegve egyre mélyebbre tolja a vibrátort, de ez nem elég neki. Kitágult puncijába lassan bent van az egész ökle. Másik kezével izgatja pattanásig feszülő, lüktető csiklóját. Közben figyelve a lent zajló eseményeket. Mire az izgalma tetőpontját elérné, csak magára figyel, és észre sem veszi, hogy nyílik az ajtó, és a két sarm-os fiú lép be rajta. Előtte állnak álló farokkal, és máris neki esnek. Minden lukat betömnek rajta, dugják ahogy csak bírják.
Nem is gondolva a csinos, vékony lányra aki sértődve, magányosan úszkál a medencében.
-- dec.5
Bizarr
Egymásra talált két szexre éhes ember. Mindketten előnybe helyezték a bizarr szexet. Nem a vadabb fajtáját, csakis a gyengédebbik oldalát. Szinte rögtön egymásnak estek, előkerült a bilincs ami a lány karján csattant először. A fiú felhelyezte a lány kezére, ami a feje fölé került. Végig csókolta a fejét, majd a testét, és végül a fejét a lány lába közé helyezte. Nyelvével kényeztette a lüktető, forrón izzó pinát.
Nyalta, izgatta a nyelvével, amit a lány egyre jobban élvezett. Tetszett neki a kiszolgáltatott helyzete, élvezte ahogy a fiú birtokolta, felfedezte testét. A fiú az egész testét csókolta, izgatta teste minden pontját, bejárta minden kéjes, izgalmas szegletét. Élvezte ahogy uralta, birtokolhatta a lányt, közben ő is élvezte kéjes rángással, nyöszörgéssel. Mikor készen állt, hogy meredő farkát a lány szájába tegye. A lány engedte hogy egyre mélyebbre nyomja szájába. Szinte nyelte a hatalmas dákót.
Elérkezett a pillanat, hogy bele helyezze a lucskosan izzó pinába. Egyre mélyebbre tolta ahogy csak ereje engedte. A végső pillanatban kivette és nedüjét a lány hasára engedte. Mindketten kéjesen, kielégülve rogytak egymás mellé. Ez maga volt az full élvezet.
-- dec.5
Tavaly télen történt
Tavaly télen történt,hogy Margó és Feri meg ismerték egymást. Közös baráti társasággal töltöttek el pár napot a Kékes tetőn. Nem voltak sokan kb. úgy 6-8 ember verődött össze.Régi munka társak ,iskola társak a gimiből. Igazából mindenki szóló volt. Ezek az össze jövetelek inkább az ismerkedésről ,jobban mondva ,szerelmi légyottokról szólt. Mivel álltalábban túlnyomó részben,házasok voltak:ezek a swinger party-k ,évente kb 4 alkalommal baráti hétvégeként volt .Az otthon maradt társak ,már bele törődtek ezekbe a Négy évszaknak hívott baráti összeröffenésnek. Bár úgy tudták a fiúk,fiúkkal ,a lányok barát nőikkel töltik ezeket a hétvégeket. De ezek a titkos buja találkák olyanok voltak,mint a már klasszikussá váló: „Jövőre veled ugyan itt!” című: kissé vontatott Amcsi eléült,szerelmi történet. Ami két ember 22évig tartó titkos kapcsolatáról szolt .Mindig csak évente egy hétvégén találkoztak az ominózus 22 év alatt. Szerették egymást tiszta szenvedélyes szerelemmel,nem hagytak volna ki egy alkalmat sem,de egyikük sem adta volna fel a házasságát a kapcsolatukért. Bár ez a hosszú szinte már mint mondani szoktuk: 22 már gombócból is sok,kapcsolat,szinte a létüké vált .És ez így ment még meg nem öregedtek.
De nem akartam eltérni a mi kis erotikus történetünktől. Szóval kezdjünk bele kb úgy 4-5 éve kezdődött már ki tudja hogy is volt. Lényeg a lényeg:mint mondtam évente 4-szer, jön össze a csipet csapat,igaz jönnek újak,mennek régiek.
Már senki nem tudja ki volt az értelmi szerző,de ez már rég nem beszéd téma. A lényeg az orgia,egymás teljes ,feltétel és szinte tabu nélküli kielégítése. Semmi kötötség nélkül,szinte baráti,haveri szinten. Nincs kapcsolat, kötötség, bújkálás a társuk előtti titkolózás sem. Mert ezek a bulik csak negyed évente,3napig tartanak. Nincsenek párok,szerelmesek,csak a testek ,vágyak minden érzelem nélkül. Perverzió,állati ösztön,minden mi szem és száj ingere.
Amire vágytak,álmodtak,az itt teljesülhet. És többé már nem álom,nem mese,mások által kitalált fantázia történet: EZ MAGA A KÖKEMÉNY VALÓSÁG.
Igaz sok ember csak tényleg álmodik róla,de ők ezt át élik,és szinte az életük részévé válik. Olyan mint az alkohol a drog,vágyik rá a szervezet. A meg érkezés talizások ,baráti csevejek, olyanok mintha ez tényleg egy osztály találkozó lenne. De ha eljön az este, senki sem tudja:mi zajlik az apartman falai mögött. Mit művel az a nyolc ember,hogy éli ki a vágyai titkos netovábbját. Ebben a buja,kéjes csak is önön vágyai kielégítése a fontos,mert nem kell senkinek bizonyítani,senkinek megmutatni mire vagyunk képesek,csak élvezni az életet,a szexet a kéjes vágyat,tabuk nélkül. Ezért lesz szinte mámorító, bódító mert itt magad lehetsz,senki nem kér számon semmit a másiktól,ez maga a kéj. Ez szinte euforiával tölti el a halandó embert,és el sem tudja képzelni milyen szerencsés fickó,hogy ezt át élheti fogalma lehet ezekről a szinte mesébe illő bizarr kis történetről. Lassan neki is állok elmesélni,hogy is zajlik egy ilyen hosszú hétvége. Kíváncsivá tettelek? Szeretnéd tudni ki kivel ,hogyan mit csinált?Meddig mentek el ,egymás kényesztetésében, büntetésében,izgatásában,és a végén ,hogyan miképpen jutott el a csúcsra?Nem sokára fény derül mindenre,elmerülünk a részletekben. Csak nyugi,most kezdődik,amire csak titkon gondoltál ,vágytál ,álmodtál. Mint mondtam meg érkezett kis csapatunk. 2-2szobát jobban mondva apartmant béreltek .Külön a lányok és a fiúk. Könnyebb készülődni pihengetni,ha külön a brancs,kipihenve,frissen üdén jó kedvel várni az esti eseményeket. Most,vágjunk bele a történetbe.
Mindenki lázasan készülődött,A fiuk töltöttek egy –egy pohárka italt,nem túl sokat csak a hangulat kedvéért. Tusolás,borotválkozás,intim szőrtelenítés. Közben húzták heccelték egymást,már a hangulat a tető fokára hágott. Vagy így leplezték egymás előtt a fokozódó lázas,kéjes izgalmat? Mindenkiben éget már a vágy ,végre elérkezzen az óra,a perc és be induljon a party. A lányok szobája felöl is a készülődés zaja szűrődött ki. Aprócska kacajok,sikkantások ,szálltak a havas,hideg éjjel felé. Mindenkin az izgalom lett úrrá. Testük minden egyes porcikája vágyakozott szinte óhajtotta a szexet. A levegőben édes parfüm illata lebeget. Átjárta szinte az egész szállodai emeletet. A kis csapat életet hozott a téli erdő közepén álló ,csendes szállodába. Nem voltak túl sokan. Elmúltak az ünnepek a családok haza utaztak,kihaltak üresek lettek a környék szállodái. Csak néhány kóbor párocska ,idős házas pár tengette pihenésre szánt napjait. Ilyen az utolsó szezon. De már a személyet túl van a hajtáson. Térjünk vissza készülődő leendő párjainkhoz. Vajon ki kivel kezdi meg a lázas izgató csókolózást. Az előjáték fontos szerepet játszik az izgalom beindulásában. A hormonok beindulnak,és kezdődhet a banzáj. Először párok alakulnak ki,szinte mindenki szavak nélkül zudta ki a párja. Soha ebből nem származott vita. A lényege a dolognak mindig más más párt alkotni, új ismeretlen emberrel szexelni. Fantasztikus szinte mámorító,kissé bizarr élmény ,az ismeretlen felfedezése.
-- aug.30
Party
Maja és Miklós egy party-n ismerte meg egymást. Maja, Miklós legjobb
barátjának Lacinak volt a titkárnője. Mivel mind a ketten singli-k voltak, Laci
szívesen mutatta be egymásnak őket. Szinte első látásra egymásba szerettek,
és égtek a vágytól, hogy elszökjenek mindenki elől.
Az első pillanat óta eltelt 2-3 óra és már szinte egymás karjaiban voltak.
vadul elkezdték tépni egymásról a ruhákat és közben vadul csókolták, ízlelték
egymás testét, száját.
Miklós, Maja nyakát nyalogatta, csókolta és közben a combjain játszott újjaival.
Végig simítja a lány hosszú, vékony lábát, majd elkezd bugyijával játszani.
Belehúzza a lucskos, csupasz kis vályatba és elkezdi húzogatni a közbe, miközben
másik kezével dörzsöli, morzsolja az ágaskodó kis dombot, a melle közepén.
Maja azt kéri vegye a szájába mellbimbóit, szopja és rágdossa meg őket.
Eközben Maja keze lecsúszott Miklós erős, szőrös combján, és megfogta a
férfi mereven ágaskodó péniszét. Finoman húzogatni kezede rajta a bőrt, de
közben kezét a szájához emelte és benyálazta újjait és tenyerét, majd így
folytatta.
Miklós egyre erősebben kezdet zihálni, miközben kutatva kereste a punci
bejáratát. A nedves kis lyukba, hol egy, hol két újját dugta be. Maja már kéjesen
nyögött, sikongott a gyönyörtől. Puncija már lucsogott, csepegett a nedvtől, így
Miklós újjai akadály nélkül, egyre könnyebben csúszhattak a lyukacskába, ahol
már hárommal is bent járt. És ekkor elindult keze Maja popsija irányába, hogy
felfedezze annak szűk kis nyílását. Azt puncinedvel és nyálával bekente, majd
lassan elkezde tágítani.
Maja élvezte, a kéjtől már szinte alélva hevert. Várta, mikor helyezi bele a férfi
a péniszét a popsilyukába. De még nem tágult ki eléggé. Lüktetve várta a pillanatot
hogy Miklós belemerítse kardját. Ekkor Miklós feltérdelt Maja arca elé, és
szájába adta meredt péniszét. Maja nagyra nyitja száját, és nyelvével izgatni
kezdi a makkot, körbe körbe. Szopogatja, nyalogatja majd szinte tövig benyeli.
Miklós nyüszít a kéjtől, miközben keze vadul kutatja Maja nyílásait.
Az újja ki-be jár a lány popsijában. Egy hirtelen mozdulattal megfordítja a lányt,
és bele helyezi meredő férfiasságát a szűk lukba.
Maja sikoltva kiáltja a gyönyörtől: - Dugd beljebb!!
Miklós nagyot lök rajta, miközben átöleli hátulról a lány egész testét. Miközben
hevesen mozog, közben újai egyre erősebben játszanak a csiklóval.
A heves nyögések, hörgések közepette mindketten a beteljesülést várják.
Maja már nem bírja tovább, és felsíkít: - elmegyek!
Miklós nehezen tartja elernyedt testét. Finoman elengedi, miközben kihúzza
péniszét a szorító popsiból. Maja feneke fölött elkezdi rázni farkát, és a következő
percben már kitör a vulkánja, beterítve Maja hátát.
-- aug.30
Lady Sonia
Na gyere és vár rád egy brit dáma!
Ha bátor vagy és eleget ittá' ma.
Ha Jancsi streszben is mint a kém állna.
Ha arra vágysz, mi másnak csak rémálma.

Na akkor gyere,
mert neked Ő kell!
Akkor neked Ő kell!

Hogy ki Ő?

Ő a brit dominák királynője,
a latex-pornó istennője,
Lady, Lady, Lady, Lady,
Lady Sonia.
Szopott Ő már a földön,
a vízben, az égben,
neki aztán nincsen légiszonyja.
Lady Sonia!

Neki nem kell bonbon, nem kell virág.
Ha csak ez van nálad, rögtön kivág.
Neki nem kell bunda és nem kell ékszer.
Csak a farkad kell, ha elég kemény szer.
Ha kemény elégszer!

Ő a szadomazo ügyvivője,
a szolgatörvény őrizője,
Lady, Lady, Lady, Lady,
Lady Sonia.
Kutya férfi, jobb lesz félni!
A kérés parancs! Nála
ennek van rég szezonja.
Lady Sonia!

András-kereszt el nem ereszt.
Bővér nővér írta fel ezt:
azt,
hogy le kell csapolni minden
csőre töltött faszt.
Minden egyes csőre töltött faszt!

Ostor, korbács, szemellenző,
kegyelemnyújtás nem jellemző.
De!
A könyörgőhang nem is komolyan szól.
És ezt Ő is tudja jól! Ezt Ő is tudja jól!

Mert
Ő a brit dominák királynője,
a latex-pornó istennője,
Lady, Lady, Lady, Lady,
Lady Sonia.
Szopott Ő már a földön,
a vízben, az égben,
neki aztán nincsen légiszonyja.
Lady Sonia!
Tüskés nyakörv, szűk kaloda,
bezár téged joggal oda.
Péniszpumpa, bimbócsipesz,
testedből egy lelket kivesz.
Heréidet köti gúsba,
Nyársra húz, tű a húsba!

Ő a szadomazo ügyvivője,
a szolgatörvény őrizője,
Lady, Lady, Lady, Lady,
Lady Sonia.
Kutya férfi, jobb lesz félni!
A kérés parancs! Nála
ennek van rég szezonja.
Lady Sonia!

Mindenre kész pár udvarhölgye.
Csupasz puncija örömök völgye.
Nem enged, ha egyszer rabul ejt.
Elmehetsz, csak álljál mindig helyt!
-- aug.30
Iskolatársak
Péter és Panka osztálytársak már 12 éve ismerik egymást. Szinte egymás szeme
láttára cseperedtek fel. Először csak mint pajtások, majd első szerelme
tárgyai lettek egymásnak. Az első csók is elcsattant, igaz még nyelv nélkül.
Később aztán pettingelés közben, egymás szájába keveredett a nyelvük.
furcsa, ámbár nagyon jó érzés volt.
Panka puncija hamar nedves lett, kis foltot hagyott a bugyiján. Péter farka is
ágaskodott a Boxerban. Ekkor még ez volt a végkifejlet.
Hamar eljött a várva várt nap, amikor úgy érezték, mindketten felkészültek
az első közös szexre. Nem kezdték túl korán, hiszen mind a ketten szinte felnőttek
voltak. A nagy nap Péter születésnapjára esett, és Panka úgy gondolta, hogy
ő lesz az ajándék.
Még egy hatalmas masnit is beszerzett, amivel fedetlen keblét igyekezett
sejtelmessé, izgalmasabbá tenni Péter számára.
Mind a ketten égtek a vágytól, mikor eljött a nap. Egymás lakásához volt kulcsuk
így Panka elment vásárolni. Vett is egy illatos gyertyát, rózsákat, 1 üveg pezsgőt,
masszázs olajat és felment Péterhez, aki épp ekkor a könyvtárban volt.
Panka ezt kihasználva elrendezett mindent a hálóban, és rózsaszirmokkal szórta be
az ágyat.
Betekert egy piros színű égőt, és behúzta a függönyöket. Mikor kész lett elment
fürdeni. Fürdővizébe illatos olajat tett, hogy bőre még selymesebb, és illatosabb
legyen.
Közben újjaival elkezdett játszani a puncijával. Olyan finom csudi játék volt, ki-be
járt a forró vájatban, amihez aprókat nyögött. Hátra dőlve nyelvével mellbimbóját
megnyalta és dörzsölni majd szopogatni kezdte. Közben csiklóját a mosdószivaccsal
izgatta. Ez az érzés már már eljutatta őt a csúcsig.
Közben a masnit amit a keblei köré akart kötni, tele tette a hajával. Így olyan lett
mint egy virág. A víztől piros lett a bőre, a szeme égett a vágytól, melle bimbója majd
ki csattant, csiklója pedig lüktetett a vágytól. Olyan volt akár egy vörös karcsú
rózsa száll.
Ekkor nyílt ki az ajtó, és belépett Péter. Meglátta Pankát, és vadul kezdte dobálni
magáról a ruhát. Panka eközben felállt a kádban, és ott állt meztelenül a vágytól égve. Péter odalépett felemelte és kivette a vízből, majd ágaskodó pénisze fölé
emelte. Panka széttárta lábait, és bekebelezte szerelme péniszét.
Óvatosan, lassan vezette bele a szűk nyílásba, amit Péternek őrzött.
Mindeközben átkulcsolta a lábaival a fiú derekát, és vadul csókoloztak.
Péter bevitte a szobába, letette a ziháló lányt az ágyra, hanyatt fektette, lábait szét-
tárta, és felhúzta a combjait. Ekkor Péter elé tárult a csupasz, szűk kis nyílása.
A megdagadt csiklója szinte ágaskodni kezdett. Péter nem bírt ellenállni, vadul
nyalta, szívta, szinte már rágta a lány punciját. Panka nyögött és dobálta testét
az ágyon, miközben két kezével melleit dörzsölte. Néha felemelte fejét, bekapta
bimbóját és remegett a gyönyörtől.
Pinájából ömlött, zubogott a forró, illatos nedű amit Péter nyelte ahogy a szájához
került. Ekkor már az ő makkján is megjelentek az izzó kis előcseppek.
Hirtelen mozdulattal, erővel feltolta a lány széttett lábait, és így elé tárult minden,
amire eddig vágyott. Behelyezte a kemény cerkát a lány forró, nedves, lucskos, szűk
lyukába. Előbb óvatos mozdulattal míg nem érezte hogy akadálytalanul kezdett
behatolni.
Panka sikoltott, és húzta magára még jobban. Egyre erősebb lett a lendület és
lüktető ágyéka már nem bírta, a lány alatt hevert. Lábait felemelte, kezével
dörgölni kezdte a csiklóját, közben heves mozdulatba kezdett, még be nem
következett a várva várt csoda.
-- aug.30
Happy Valentin
Amikor összeér a szánk, izzani kezd körülöttünk a levegő. Megcsókolod forrón az ajkam, a kezed a lábamon lecsúszik, és megsimogatod a lábam közét.
Ez a forró szőrös, csupasz, bármilyen legyen, ekkor már lüktetve veri szívem ritmusát, és kéjesen várja, hogy megérintse valamelyik újacska.
Szinte zilálva kéri: - Gyere! Gyere! - És ekkor útjára indul a gyönyör!
Az érzékek buja vágya kezdi meg útját. Az újacska játszani kezd a kis nedves
rózsaszín puncin. Finoman egyre beljebb és beljebb csúszik a lyukacska felé, ami
már ekkor lüktetve lucskosan figyel.
Testem már remeg az izgalomtól, és a másik kezedet a mellem felé vezetem, és
jelzem: - simogasd, csókolgasd a mellbimbómat, és még fokozd búja vágyamat!
Zihálni kezdek és úgy suttogom: - szeretlek, és ne hagyd abba szívem!
- Nagyon jó! Nagyon jó! – egyre csak ezt sorolom és a testemet dobálva élem át
a legfantasztikusabb dolgot amit ember megélhet.
Mikor a csúcsra érek olyan az érzés amit átélek, hogy szinte meghalok egy pillanatra.
Ez a csoda egymás után többször is elragadja a testem, és közben azt suttogom:
- Ne hagyd abba mert … de a hangom elcsuklik. – Gyere szívem hatolj belém!
mert égek a vágytól, hogy érezzem ágaskodó férfiasságodat!
Belém helyezed falloszod és ütemes mozogsz. Mozgunk és bekövetkezik a
kéjes, csodás végjáték, amire már rég várunk. Szinte összerogyva fekszünk,
kifulladva, zihálva a fantasztikus és csodás élmények után egymás mellett.
-- aug.30