próbálkozás
pölö: felhozni a szenet a pincéből.......
-- márc.5
számító asszonyok
... sok helyen találkozom, főleg hölgyek részéről olyan megnyilatkozásokkal, hogy ilyen és olyan bunkó pasikkal találkoztak, hol itt a boxon, hol a való életben...
nos én azt hiszem rengeteg múlik azon, hogy egy nő, hogyan közelít egy férfihoz és persze fordítva...
és persze felháborít amikor kedves nőtársaim ki vannak akadva a férfiakon, amikor önnön maguk sem képesek egyáltalán nőként, vagy sok esetben egyáltalán emberként viselkedni...
mi végre várja el egy nő a kellő figyelmet, uram bocsá tiszteletet egy férfitól, amikor fogalma sincs arról, hogy női mivoltát hogyan élje meg, hogyan közvetítse. Egy nő csak akkor várja el egy férfitól, hogy az igazi férfi legyen, ha ő meg képes ugyanakkor igazi nő lenni!
Én mindig előbb adok, és érdekes mód többnyire csak jót kapok vissza! Ha mindig csak elvárásaink vannak akkor nem kaphatjuk vissza azt amit adni sem vagyunk képesek!

 


"Ha bent vagyok egy szobában ember vagyok, ha belép egy férfi, nő leszek, és pont annyira leszek nő, mint amennyire ő férfiként viselkedik velem."

(Karinthy)
-- márc.4
szombat éjjel a lábikóim között...
...járt ismét az a csodás fütyi...

már a kapuban megkívántuk egymást. ahogy hozzáért a keze a meztelen hátamhoz, ahogy beszívtam az illatát, mmm....

egy ideig az előszobánál se jutottam tovább, ölelt, simogatott hol háttal, hol szemből, a ruhámat is ott akarta levenni, de én szemérmes vagyok, tudod, visszahúztam a kezével együtt a nadrágot is magamra, de csak finoman, alig hozzáérve, hogy jelezzem, azé tetszik ám, amit csinál, csak mégis nyuszikát játszom.  

bejutottunk a hálószobába, addigra az ingétől már megszabadult, ölelt, csókolt, simigatott ismét, és most már hagytam, hogy lesimogassa rólam, amit kellett, közben róla is lekerült a maradék ruha. mögöttem állt, átölelt egyik karjával a derekamat, másikkal a hátamat simogatta, és tolni kezdte előre, azt suttogta, hogy hajoljak előre.

nem volt miben megkapaszkodnom, így a padlóra tudtam csak támaszkodni. ő továbbra is magánál tartotta a fenekemet, és mikor teljesen lehajoltam, belémcsusszant és lassan dugni kezdett. azt hittem, nagyon kényelmetlen lesz ez a póz, de sokkal kevésbé volt az, mint 1 hete az ablakpárkánynál. ott lábujjhegyre kellett állnom, így egy idő után az állóképességem feladta, de most nem kellett. ő kicsit behajlította a lábát, így a combja az enyémhez simult. ez nagyon jó volt, hátranyúltam és simogattam, kőkemény volt az is. imádom a kemény, erőtől duzzadó férfitestet egyben, de alkatrészenként is. egyik kezemmel támaszkodnom kellett, így csak a másikkal tudtam simogatni, a combjáról átsiklottam a vádlijára, a lábfejére, az achilles-inára, aztán a farkára, ami nedvesen pumpálta belém magát. a mutatóujjammal a farka tövét simogattam a golyói között. ez nagyon jó volt neki, erősebben markolt rá a csípőmre - ez meg nekem volt nagyon jóóó...

valahogy, valamikor ágyba kerültünk, mert nyalni akarta a kopasz puncimat. a hátán feküdt, én a szája fölött térdeltem, a falnak támaszkodva. megfordultam, hogy megkaphassam a farkát. franciáztunk, aztán előre csúsztam, míg a puncim egy vonalba ért vele - és ráhúztam magam. felhördült, megragadta a derekamat, úgy segített mozogni magán. azt mondta, látni akar, így szembe fordultam vele, anélkül, hogy a farkáról leszálltam volna. ráhajoltam, csókolt, ölelt, simogatott. felegyenesedtem, hogy jobban hozzáférjen a melleimhez. a bimbóimat morzsolgatta, ez nem volt túl kellemes, jobban szeretem a simit és a csókokat rajta. a talpamra támaszkodtam, hogy jobban tudjak mozogni rajta. mindketten lenéztünk, hogy lássuk a belémcsusszanó farkát, tartottam a fejét, hogy tovább tudja nézni. iszonyúan felizgatta a látvány - na meg engem is mindig. váltogattam a sebességet, hol lelassultam, hol felgyorsultam, hol félig, hol tövig ráültem. aztán úgy tettem, mintha megint vissza akarnék csusszanni rá, de nem, becsaptam. J lassan egészen addig emelkedtem, míg kicsúszott belőlem, ekkor gyorsan a számmal tapadtam rá. bekaptam, szívtam, nyaltam, simogattam, kőkemény volt, sikamlós és - keserű. J nem ízlett a puncim íze.  így vissza is ültem rá, hátrahajoltam, a combjára támaszkodtam.

maga alá fordított, négykézlábra igazított és most hátulról kezdett dugni. megkérdezte, lefényképezze-e a pucsító puncimat közben, azt mondtam, igen. felkapcsolta a kislámpát, és nem zavart, annak ellenére, hogy sötétben szeretem. mielőtt elkattintotta volna, megállt a mozdulatban, úgy, hogy a farka csak félig legyen bennem. kicsit később volt még egy katt, már nemtom, mikor és hogyan.

óvszert akartunk felhúzni, hogy abba élvezzen, de ez valahogy elmaradt, azt kérte, hadd élvezzen az arcomra. nem akartam, mert nem szeretem, a hasamat vagy a hátamat ajánlottam neki - de végül mégis belementem. mikor úgy érezte, mindjárt eldurran, felállt az ágy mellé, odahúzott engem is, szemben a farkával. néztem, ahogy veri, nagyon izgat ez a látvány mindig (a pornófilmekben szinte sose, ott csak az akció, de élőben...), pláne 5 centiről...
behunytam a szemem, mikor azt mondta, most, és félig az arcomra, félig a számba spriccelt. azt hittem, elöklendem magam, olyan keserű volt. ismét megvártam az összeset, és akkor lenyeltem - és elhatároztam, soha többé ilyet, nem véletlenül ódzkodtam tőle eddig is. (ez volt az egyetlen negatív momentuma az éjszakának.)

megtisztálkodtuk magunkat és összebújtunk a takaró alatt, olyan jó meleg volt és puha (mert pocija azért van némi, de az összes többi alkatrész kemény, izmos, még tetkói is vannak. J azt mondta, elfeküdte a derekát, úgyhogy utasítottam, hogy feküdjön a hasára, már pattant is. J ráültem a combjára, a nedves puncimmal benedveztem a lábát. J nem tudok masszírozni, csak csináltam, amiről azt gondoltam, hogy jó neki. és tényleg jó volt.  

most itt tudott aludni, felhúztuk a vekkert 6-ra és végül valahogy elaludtunk.  
-- márc.2
Csütörtök éjjel a lábikóim között...
...csend honolt és nyugalom, bocs...
-- febr.29
az ebéd
olyan cézárosra sikerült,mint azt Don P.csinálná,de az enyém sokkal jobb lett 
vigyáznom kellett a műkörmösöm felépítményeire,hogy nyalakodás közben le ne nyeljem a kis gyöngyöket )))
-- febr.27
nyah
cép lettem ))köröm,haj,arc,massage
-- febr.27
jaj ez a gyertyás nik
annyira megterhelte a tesztje az agyam,hogy ma már csak bolondozni fogok 

úgyis kozmetika,fodrász,műköröm,szóval:olajcserés napom lesz ))))

soksok,de nem sokk! 
-- febr.27
csajok
levelezek egy-kettővel.olyan furcsa,hogy normálisak! ))))))))de elköszönni ők sem tudnak 
-- febr.26
leltár aki már itt járt
egyikük azt mondta: soha életében nem látott még olyan gyönyörű popsit, mint az enyém...

másikuk azt: kurva jó érzés dugni a puncimat...

a harmadik a melleimért van oda.

biztos, hogy rólam beszélnek?
-- febr.26
hétfő éjszaka a lábikóim között...

...járt egy olyan farok, hogy húúú! alaposan jóllakatta a puncikámat...

ahogy megpillantottam a tulajt a kapuban, hát majd' rámásztam, mer az a trikó olyan szépen domborodott a mellkasán, meg a szőrikéje olyan vadítóan kandikált ki alóla, hogy aszittem, ott helyben leszedem róla és felfalom...

végül a hálószobában mást kezdtem falni. egy pillanat alatt megszabadult a ruháitól, én meg a sarokban álló fotelhez irányítottam és leültettem. elterült ott terpeszben, hátradőlve, vágyakozó farokkal. letérdeltem elé, kicsit arrébb igazítottam a bokáit, hogy rendesen odaférjek (egy pillanatra ekkor eszembe jutott julia roberts a micsoda nő!-ben, mikor ugyanebben a helyzetben egy pillanatra félbeszakítja, amit épp hogy csak elkezdett, hogy egy párnát tegyen a térde alá. J)

jónéhány percig játszottam vele, minden környékbeli alkatrészemmel hozzáértem, csak épp a számmal, a nyelvemmel nem. az arcomhoz simítottam, a vállamat, a karomat érintettem hozzá. aztán a számat, hosszában, elöl-hátul, mindenhol. közben simogattam és cirógattam őt a nyakától a talpáig, amit csak elértem, nagyon lassan, alig hozzáérve.

már alig bírt magával, zihálni kezdett, alig bírta visszatartani a kezeit, hogy a számat magára ne húzza. mikor először értem hozzá a nyelvemmel, felhördült kínjában. minden oldalról megnyalogattam, de a makkjához még mindig nem nyúltam, csak alatta kényeztettem. hosszában nyaltam, keresztben ráharaptam - imádja ugyanis, ha harapom. aztán megközelítettem a makkját is, azt hittem, a számba élvez, mikor a nyelvem hegye hozzáért a kis réshez. lassan, nagyon lassan és alig hozzáérve cirógattam meg a makkját a nyelvemmel, ő markolt közben, ahol ért, én markoltam őt, ahol értem, már nem simogattam.

aztán hirtelen rábuktam, teljes hosszában magamba engedtem - egész pontosan csak addig, amíg befért -, szívtam, haraptam erősen, ahogy szereti. megfeszült a teste, a kezeit a fejemre tette, úgy tolta magára a számat.

aztán felült, és lehúzta rólam a topomat, arra is épp csak időt hagyva, hogy a farkát elengedjem. megragadott a karjaimnál fogva és odavitt az ágyhoz. ott a hátamra fektetett és mellém feküdt, de 180 fokkal elfordulva. igyekeztem feljebb húzódni tőle, hogy ne férjen hozzám, de csakis azért, hogy utánam nyúljon és visszahúzzon magához. ahogy csúsztam hátrafelé, a nadrágom (melegítőnadrág, nem túl szoros derékgumírozással J) a bal csípőmről majdnem teljesen lecsúszott, épphogy takarva még a szeméremszőrzetemet. merthogy bugyi nem volt rajtam. rám feküdt és megragadta a nadrágot, hogy a maradékot is lerángassa rólam, de én tiltakoztam kézzel-lábbal, persze tök határozatlanul, nehogy végül tényleg ne sikerüljön neki, amit szeretne... J lehúzta a nadrágot, így már teljesen meztelenül feküdtem alatta.

összezárt lábakkal feküdtem, ő átölelte a combjaimat, az arcát a puncimhoz érintette. ficánkolni kezdtem alatta jobbra-balra, hogy távol tartsam magamtól, miközben minden érintését iszonyúan élveztem, és úgy kívántam a nyelvét, hogy nem is bírtam magammal sokáig, hirtelen széttártam magamat, nekiadva a megborotvált puncimat. de csak 1 másodpercre, mert aztán ismét összezártam, és próbáltam távolodni tőle. de ezt ismét csak kábé 2 másodpercig bírtam, szét kellett tárnom a lábam, hogy az ajkaim érezhessék a nyelvét. ő még mindig nem nyalt, még mindig csak az arca, a szája ért hozzám. megragadta a fenekemet, és a következő kitárulkozásomkor belém csúsztatta a nyelvét végre. olyan nedves voltam már ekkor, hogy könnyű dolga volt.

franciázni kezdtünk úgy, ahogy szoktunk: az oldalunkon fekve egymás combjára fektettük a fejünket, így csókolva egymás legnemesebb szervét. a testünk egymásnak feszült, a hátam homorúan simult a keze alá. öleltem a hátát, a fenekét, végigsimítottam a karján egészen a kezéig, kísérve a mozdulatait. mikor a combjához értem, finoman ráfektette a fejemre, mintegy satuba fogva. csodás érzés volt, megszűnt minden, nem hallottam semmit, csak a belső hangokat, ahogy szopom, nyalom és csókolom a farkát. játszottam vele ismét, mert a fölül lévő lábamat a hóna alá akarta hajtani, hogy teljesen széttárja a puncikámat, de nem hagytam, megfeszítettem a lábamat és összezárva hagytam, hogy ne férjen annyira hozzám, mmmm.....

valamikor pózt váltottunk, maga alá fordított, megfordult, és minden tiltakozásom ellenére dugni kezdett. a lábaimra támaszkodott, a térdeimet magam mellé, a lepedőre szorítva. felnéztem, hogy lássam a bennem mozgó farkát. jó sokáig kefélt különböző pózokban, egyik kedvence az, mikor az oldalamra fordít csecsemőpózba, mögém térdel és belémdöfi, a fenekemet markolva, széthúzva.

vissza kellett fognia magát, mert olyan hosszú a farka, hogy ha teljes erejéből baszna, nem bírnám a fájdalmat.

a hátára feküdt, engem magára húzott. ráültem a farkára, mozogni kezdtem rajta, lehajoltam, hogy lássam, az ő fejét is tartottam, hogy ő is láthassa. játszottam vele, hol lelassultam, hol felgyorsultam, hol tövig magamba nyomtam, hol majdnem kihúztam magamból. aztán tényleg hagytam kicsusszanni, de csakis azért, hogy megkóstoljam. szopni, nyalni kezdtem, hogy érezzem rajta a puncim ízét. nagyon izgató volt. néhány cuppantás után visszakúsztam a helyemre, és miközben nyársra húztam magam, megcsókoltam, hogy ő meg a farka ízét érezze. sörízű volt a szája, de nem zavart.

most nem tudtam felülni rajta, mert magához szorított, és ő kezdett mozogni. én csak feküdtem rajta felhúzott lábakkal, kicsit felemelkedve, hogy tudjon mozogni. a pornófilmekben is mindig ez az egyik kedvenc pózom, mikor a hátán fekvő férfi farka ki-be, ki-be, mint a dugattyú, úgy siklik a fölötte tárulkozó punciban.

a hátamra fordított kicsit később, alám nyúlt és a hasamra rántott négykézlábra, bár a vállam volt a lepedőn, nem a kezemre támaszkodtam. ismét dugni kezdett először lassabban, aztán erősen. majd hirtelen felállt és kiment a szobából, nem tudtam, miért, de hálás voltam a pihenőért, mert nagyon kimerítő volt a pasi...

visszajött, fölém térdelt, először az egyik, majd a másik kezemet tette a hátam mögé, egyik kezével összefogva a csuklónál, másik kezével köré kezdte tekerni a köntösöm övét, ezek szerint azért ment ki a fürdőszobába.

a szívem gyorsabban kezdett dobogni az izgalomtól, hisz most következett a kedvenc játékom...
szorosan összekötötte a kezeimet, én boldogan hagytam. mikor elkészült, a csípőmnél fogva felrántott maga elé, így ismét elé tárultam védtelenül és odaadóan. azt hittem, a farkát fogom érezni a következő pillanatban, de nem, a nyelve ért hozzám, finoman belémnyalt kicsit, és ezután kezdett kefélni. a kötélbe kapaszkodva rántott magához minden mozdulatnál, így sokkal erősebben és mélyebben tudott belém hatolni. sokáig csinálta, aztán kikötötte a kezem - sajnáltam -, odatérdelt a számhoz, felemelte a fejem és a számba dugta a farkát. szopni kezdtem, de már kicsit fáradt voltam, észre se vettem, de lelassultam. na, mondta, ha így elaludtál a farkamon, akkor megint megduglak. J

visszafordított a hasamra, négykézlábra igazított, erősen belemarkolt a csípőmbe és újra baszni kezdett, de most olyan gyorsan, mint még soha, az arcomról szinte leszedte a bőrt a lapedő, ahogy ide-oda csúsztam rajta. hosszú percekig baszott így, nagyon élveztem és csodáltam, hogy még mindig képes ilyesmire, hisz már majdnem 2 órája ostromolta szegény, ártatlan kis puncikámat.

közeledett a végkifejlet, mert hörögni, zihálni kezdett, ha lehet, még inkább felgyorsult - és ahelyett, hogy belém lövellte volna minden cseppjét, a hátamra spriccelte. nagyon sajnáltam, de hát így beszéltük meg, hisz most csak így lehetett.
-- febr.26